Salient v13.0 Major Release (3/25/2021) is now available.

If you're on a version prior to 10.5 and are considering updating, it's important to read through our update guide before updating to ensure a smooth transition.

Click here to view the update guide

Okay
  Public Ticket #2704427
Anchor links
Open

Comments

  •  1
    nox28w started the conversation

    Hello Salient,

    unfortunatelly i have another problem on my site. Im using anchor links on my main page and links works fine when im on main page.

    But when im on other page and use anchor link to main page, page not load properly. https://bizkit.studio/#projekty

  •  5,651
    Tahir - SUPPORT replied

    Hey Again, Hope you had a Positive Weekend, 

    Be sure to add full links and not just #sections.

    2566915191.png

    Thanks

  •  1
    nox28w replied

    Hello Tahir, thats not the problem. I dont have problem with menu. I have problem with situation if you go on anchor link and you are not on main in this time... site not load properly.

  •  1
    nox28w replied

    Let me explain this in video... If you are on page first, everithing works fine. You can use menu or input adres with hashtag and row id. Both works great.

    Attached files:  1.mp4

  •  1
    nox28w replied

    But if you go to anchor link externally by adress or from another site it causing this (in attachement). I think it has something do with trigerring animation of text and rows by "sroll position". But "scroll position" does not match right. You can see that on messed up cascading images position and logo changing colors when it shouldnt. Only refresh page helps.

    Attached files:  2.mp4

  •  5,651
    Tahir - SUPPORT replied

    Hey Again,

    Thanks for the additional information.

    Could you allow us to log in to your website backend dashboard so we can check on this for you more?. We are gonna need the username and password of admin user as well as the login url.

    Thanks

  •   nox28w replied privately
  •  424
    ThemeNectar replied

    Hey nox28w,

    I added in some custom CSS which should help with this - can you try testing again from your side?

  •  1
    nox28w replied

    Hello Themenectar, it seems it works fine now. Thank you very much for your help, I checked code now and it had to be pain create it. Good job. Can I ask just fmy what cause this problem? You just use css or you edit some js that controls when this css kicks in?

  •  424
    ThemeNectar replied

    Glad to hear nox28w,

    The change was just CSS based, and it was caused by the carousel not having styles to accurately display the height before javascript loads in. This is usually not a problem unless an anchor has triggered a different loading position on the page. The change I added into your setup will also be in the next release, so you don't need to do anything elsesmile.png